LowVoice
Toetsen Lastig pad Brug naar de toekomst Volg de weg

Welkom

LowVoice is gespecialiseerd in het bieden van intelligente webtoepassingen die bedrijfsprocessen sterk ondersteunen en verbeteren. Wij zijn jouw partner voor een breed scala aan ICT-expertises: advies, applicaties, beheer, e-mail, hardware, hosting, infrastructuur, sms, telefonie, en tal van andere diensten. Van totaaloplossingen op maat, tot standaard hosting en domeinregistratie. Deze producten kun je allemaal aan LowVoice toevertrouwen.

Optimale bereikbaarheid, beschikbaarheid en snelheid. Op eigen razendsnelle servers in verschillende datacentra aan hoogwaardige glasvezelinternet-verbindingen bieden wij uiteenlopende en complete hosting, aansluitend aan jouw behoeften. Van gewone hosting tot dedicated server clusters met virtualisatie, of zelfs een private-cloud oplossing.

Om het vertrouwen van je klanten te verstevigen en te verdienen is ICT-veiligheid essentieel. Hoe pak je dit aan zonder dat het ten koste van efficiƫntie gaat? Wat is in jouw situatie nodig voor zekerheid en duurzaamheid? Informeer naar de optimale oplossing, conceptueel of concreet uitgewerkt.